eesti soome
Tarvitsetteko rakentajia?

Vuokraamalla henkilöstöä saat aina sinulle sopivimmat resurssit työmaallesi

Sesonkiluonteisena juuri rakennusala sopii henkilöstövuokrauksen hyödyntämiseen erinomaisesti: saat aina oikeanlaiset resurssit oikeaan aikaan työmaallesi.

Olemme luotettava ja tunnettu työnantaja, joten saamme jatkuvasti päteviä rakennusalan osaajia, kuten kirvesmiehiä, rakennusmiehiä, maanrakennusmiehiä, muurareita ja laatoittajia, sähköasentajia, putkimiehiä, maalareita, ilmanvaihdon kipsikartonkilevyjen asentajia, jne.

Vuokrahenkilöstöä kaikille työtehtävätasoille

Hoidamme teille myös työmaamestareita sekä työnjohtajia, esimerkiksi yritystoimintanne laajetessa

Vuokratyövoiman avulla pystytte säilyttämään henkilöstövahvuuden aina riittävällä tasolla. Vuokratyövoiman käyttö on edullista, sillä suuria kiinteitä kuluja ei ole, ja maksatte ainoastaan tehdyistä työtunneista, ettäkä lomista tai sairauspoissaoloista.

Vuokratyövoiman käyttö on teille erittäin helppoa, ja säästätte aikaa ja rahaa! Työntekijää koskevat lakisääteiset raportoinnit ja velvoitteet hoituvat meidän kauttamme!

Miksi hyödyntäisitte Tianmga OY:n palveluita?

  • Rekrytointiprosessinne helpottuvat ja nopeutuvat huomattavasti
  • Me löydämme ammitaitoiset työmiehet, joten ns. virhearvioinnit vähenevät

Lisäksi, käyttämällä henkilöstövuokrausta säästytte pitkiltä ja monivaiheisilta hakuprosesseilta, sairaustapausten kustannuksilta ja palkkahallinnon hoidolta.

Kiinnitämme erityistä huomiota hakukriteereihinne, aikaisempaan kokemukseen alalta, koulutukseen ja kielitaitoon. Tavoitteemme on aina löytää juuri oikeat ammattitaitoiset henkilöt palvelukseenne, niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin tarpeeseen.

Teemme työtä laadukasti, joustavasti sekä nopeammin kuin muut!

Tarvitsetko luokkahitsareita rakennustyömaille?
Päteviä asentajia jopa huomenna!
NÄMÄ HUIPPUTEKIJÄT KÄYTTÄVÄT RAKENTAJIA JA HITSAAJIAMME!

Valitse luotettavuus, nopeus, laatu ja joustavuus!
Tee sinäkin kanssamme yhteistyötä!